NOVINKA ESTHEDERM KOLAGÉN - aktivujte silu prirodzeného liftingu svojej pleti

NOVINKA ESTHEDERM KOLAGÉN - aktivujte silu prirodzeného liftingu svojej pleti

Novinka PRO-COLLAGEN+ od Institut Esthederm cieli na viditeľné známky straty kolagénu. Pôsobí na:

  1. OBNOVU HUSTOTU PLETI - zvyšuje dermálnu syntézu kolagénu pre dlhotrvajúci účinok
  2. BIOLOGICKÉ VYPNUTIE PLETI - reštrukturalizačný a tvarujúci efekt vďaka stimulácii kolagénu v epidermis (vrchná vrstva kože) a v DEJ (Dermálno-epidermálne spojenie)
  3. REKONŠTRUKCIU EXTRACELULÁRNEJ MATRIX - zvyšuje štrukturálne proteíny, obnovuje komponenty extracelulárnej matrix

Kolagén je najpočetnejší proteín (bielkovina) v tele. V tele je viac ako 28 druhov kolagénov, základná zložka kože: 90% dermis. Zabezpečuje súdržnosť medzi bunkami, zaručuje pevnosť, hustotu a mladosť pleti. Kolagén sa stal veľmi dôležitou zložkou proti starnutiu v kozmetických produktoch, ale aj v doplnkoch potravín pre starostlivosť o pleť.

Nový INTENSIVE PRO-COLLAGEN+ od Institut Esthederm je zameraný na 5 základných druhov kolagénu (kolagény typu I, III, IV, VII a XVII), ktoré zaručujú pevnosť a súdržnosť pokožky a posilňujú jej štruktúru. Pôsobí proti strate pevnosti a ochabnutiu pokožky. Podporuje produkciu kolagénu vo viacerých vrstvách kože, Epidermis (vrchná vrstva) + DEJ (Dermálno-epidermálne spojenie) + Dermis (spodná vrstva).

KOLAGÉN TYPU XVII zlepšuje kvalitu pokožky a významne prispieva k jej celkovej štruktúre tým, že podporuje súdržnosť medzi jej spodnou (dermis) a vrchnou (epidermis) vrstvou, zvyšuje odolnosť pokožky a prispieva ku kvalite jej obnovy.

KOLAGÉNY TYPU IV a VII posilňujú súdržnosť dermis a epidermis a vytvárajú priaznivé prostredie pre výmenu buniek medzi nimi. Okrem toho zlepšujú odolnosť pokožky voči fyziologickým zmenám súvisiacim s vekom.

KOLAGÉNY TYPU I a III zabezpečujú hustotu pokožky. Tieto typy kolagénu spolu s určitými proteínmi zväčšujú objem dermis, čím napínajú a vyhladzujú povrch pleti.

Stimuláciou syntézy týchto piatich typov kolagénu, ktoré sa prirodzene vyskytujú v pokožke, účinné biomimetické látky - 3 biomimetické peptidy a xylóza (rastlinný cukor) - vybrané pre technológiu PRO-COLL+, podporujú udržiavanie a štruktúru každej vrstvy pokožky. Pevnosť a štruktúra pleti sa zlepšuje a povrch pleti je hladší. Pokožka obnovuje vlastnú schopnosť syntézy kolagénu.

Patentovaná technológia CELLULAR WATER plne kontroluje mladosť pokožky tým, že účinne bojuje proti voľným radikálom a prispieva k dobre fungujúcemu energetickému metabolizmu. Vytvára optimálne, prirodzené prostredie pre kožné bunky, a tým aj pre plnohodnotnú a správne fungujúcu pleť.

Institut Esthederm Kolagén